Sigx

We are the future in the past.
It is currently Sun Dec 09, 2018 8:16 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: TEST
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 3:34 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 02, 2004 10:31 am
Posts: 36
:D

it works and it's SICK!!!

thanx man!!!!!!

WIcked!!!!!!!

err: quick question... to change the "now playing" text ... i changed it in my lang.ini but no difference! :cry:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 3:36 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
looks pretty nice with flower and stuff.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TEST
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 3:58 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 06, 2004 4:17 pm
Posts: 276
starCHaser wrote:
:D

it works and it's SICK!!!

thanx man!!!!!!

WIcked!!!!!!!

err: quick question... to change the "now playing" text ... i changed it in my lang.ini but no difference! :cry:



it needs a min or so to update. Pretty nice man, even tho i cant read the URL in it.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 4:55 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
ya i cant read the url either. its a nice font, just unreadable

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 05, 2004 8:52 am 
Offline

Joined: Fri Apr 02, 2004 10:31 am
Posts: 36
yuriy wrote:
ya i cant read the url either. its a nice font, just unreadable


LOL

yeah i just needed to put something in there... i would have put a quote... but then whats Sigx FOR??? :wink: so anyways i put my url... but then again i didn't want it to seem like im spamming or anything,....

so i just made it unreadable however cool looking :D 8)

thanx!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 05, 2004 12:59 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
for the lang.ini to take effect, you need to restart SigX

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 05, 2004 5:47 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 02, 2004 10:31 am
Posts: 36
yeah i figured .....!!!

i even put it in the forum!!!

hmmm i have exams going on right now... and i also have to move into a new place... give me 20 days./.. i got soem Sick A$$ degins coming up... and i'll try to make some templates too :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 05, 2004 6:11 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
allright, i have midterms too

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 16, 2004 12:57 am 
Offline

Joined: Fri Apr 16, 2004 12:52 am
Posts: 5
Testing my sig...

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 16, 2004 10:18 am 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2004 8:37 pm
Posts: 335
Location: /home/chair/sitting down/
nice drive spaces

just try using E, F to put 2 drives on one line

_________________
Image
My Site: www.dh5.us
I'll kill you Brian Anderson


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 16, 2004 4:41 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 16, 2004 12:52 am
Posts: 5
Oh thanks for the tip, DarkHorizon. Let me try to use it :D

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 18, 2004 3:20 am 
Offline

Joined: Sat Apr 17, 2004 8:09 am
Posts: 2
Location: Hõrn÷sand , Sweden
testing aswell.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 18, 2004 9:48 am 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2004 8:37 pm
Posts: 335
Location: /home/chair/sitting down/
hydran wrote:
testing aswell.


your E: drive space runs off the image

_________________
Image
My Site: www.dh5.us
I'll kill you Brian Anderson


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2004 1:07 am 
Offline

Joined: Sat Apr 17, 2004 8:09 am
Posts: 2
Location: Hõrn÷sand , Sweden
DarkHorizon wrote:
hydran wrote:
testing aswell.


your E: drive space runs off the image


noticed that.

Gonna fiddle with some stuff later =) got 3 more disks that won't show on the image too =(

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2004 1:22 am 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
hydran,

we had a similar problem with a guy from Brazil, he had a non-english version of windows, but the problem was how he displayed his drives. i noticed that you are missing commas.

http://forum.yuriy.net/phpbb/viewtopic. ... rive+comma

see if this helps you.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group