Sigx

We are the future in the past.
It is currently Wed Nov 21, 2018 1:47 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2004 12:03 am 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
i came to the conclusion that its not SigX but microsoft is at fault here. :)

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2004 1:49 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 17, 2004 3:13 pm
Posts: 181
could just try the v1.1.2 solution and delete the .ini file while sigx isn't running?

_________________
]Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2004 6:46 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
YeTr2 wrote:
could just try the v1.1.2 solution and delete the .ini file while sigx isn't running?


i havent herd that one before.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2004 8:23 pm 
Offline

Joined: Sat Jan 17, 2004 3:13 pm
Posts: 181
you don't remember telling everone to delete their .ini files because sigx screwed up when it was started?

_________________
]Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2004 8:35 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
not really, but maybe i did.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 30, 2004 11:52 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 11, 2003 10:47 pm
Posts: 10
So is there a fix for this update problem?


I have mine set to update every five minutes and I've tried it minimized and as an active window and neither seem to help.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 30, 2004 11:55 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
so you are saying the 115 didnt solve your problem?

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 02, 2004 10:35 pm 
I'll try that and let you know (or you could just look at my sig:p)


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 02, 2004 10:36 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 11, 2003 10:47 pm
Posts: 10
Doh! :oops:

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 03, 2004 1:01 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
so i guess the 115 stoped updating?

if so. after how long of running, and what OS are you on?

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 04, 2004 10:32 am 
Well I don't seem to have a problem yet.

I'm going to minimize the program and see if that affects anything.

On the system it's running on I'm using win2k server (all up to date).


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 07, 2004 12:12 am 
Offline

Joined: Thu Dec 11, 2003 10:47 pm
Posts: 10
Looks like all is fixed!!

I have the program minimized and it's still updating!!

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 07, 2004 8:28 am 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
im happy to hear that

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group