Sigx

We are the future in the past.
It is currently Wed Nov 21, 2018 2:27 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Doesn't work
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:15 pm 
Offline

Joined: Sun May 09, 2004 1:12 pm
Posts: 5
I've downloaded everything needed, but it doesn't work at all... My name and password is correct and I've been trying to get it going for a few hours now to get it to upload, what should I do??


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:19 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
does the program open? does it say "update successfull" when the countdown reaches 0 ... if not. what does it say?


did you follow the tutorial: http://forum.yuriy.net/phpbb/viewtopic.php?t=223

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:20 pm 
Offline

Joined: Sun May 09, 2004 1:12 pm
Posts: 5
yuriy wrote:
does the program open? does it say "update successfull" when the countdown reaches 0 ... if not. what does it say?

It opens half the time and when It does countdown it only says ready again afterwards...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:21 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
half the time... hmm


did you use the installer?
do you have latest inet.ocx?
What OS do you have?

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:23 pm 
Offline

Joined: Sun May 09, 2004 1:12 pm
Posts: 5
yuriy wrote:
half the time... hmm


did you use the installer?
do you have latest inet.ocx?
What OS do you have?

..?? Sorry, I'm lost...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:24 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
did you download the SigX installer or the SigX.zip ?

What Operating System are you using?

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:25 pm 
Offline

Joined: Sun May 09, 2004 1:12 pm
Posts: 5
yuriy wrote:
did you download the SigX installer or the SigX.zip ?

What Operating System are you using?

I downloaded the .zip and I'm using windows 98


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:27 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
oh, maybe thats the reason.


get the installer(dont worrie, it has an uninstaller too) and see if that will do it. the installer installs new inet.ocx which is probably giving you the problems.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 09, 2004 1:30 pm 
Offline

Joined: Sun May 09, 2004 1:12 pm
Posts: 5
Thanks, i'll try that


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group