Sigx

We are the future in the past.
It is currently Wed Nov 21, 2018 2:00 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 11:03 am 
Offline

Joined: Mon Jun 21, 2004 10:49 am
Posts: 3
Hi everyone,

I really hope that the following problems have not been reported, b/c I didn't try to search for them in the forum, but anyway. I have two problems with SigX, I can't really tell whether they are bugs or not. First, when I have an IE window opened in front with page with cyrillic title, the title of the window does not display correctly in the "My Current Window" line of the sig. Is this a problem with the encoding of the text in the sig (which should be windows-1251 for cyrillic) and can it be fixed? I didn't find an option for changing encoding on the Modify Account Page.

The second problem is that my network traffic does not show up correctly. In fact, it just shows 0K/0GB. When I open "Network Card Settings" from "Settings" through the "Edit" menu of the app, there is nothing but about 10 blank options to choose from. Whatever I choose, my network traffic is not detected. Any suggestions? (I am connected to the Internet through a LAN card.)

Any help would be greatly appreciated. And finally, thanks for this great service. It's so cool! :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 11:34 am 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2004 8:37 pm
Posts: 335
Location: /home/chair/sitting down/
PHP/GD might not support the right character sets...

is your windows in a different language?

_________________
Image
My Site: www.dh5.us
I'll kill you Brian Anderson


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 12:08 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 21, 2004 10:49 am
Posts: 3
DarkHorizon wrote:
is your windows in a different language?


No, it's in English. And I don't have problems with character sets/encoding/decoding except for the sig :?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 1:11 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
which client are you using that doesnt show the network card?

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 1:14 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 21, 2004 10:49 am
Posts: 3
I am using SigX Version 2.0.2

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 21, 2004 2:19 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
hmm not sure what the problem is... i wonder if the C++ client shows the network cards for you.


as far as the cyrilic, the image generater is not coded for it. if i have time ill look into it.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group