Sigx

We are the future in the past.
It is currently Tue Oct 16, 2018 6:17 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Mar 21, 2004 11:43 am 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
Version > 1.1.4

In order to change the prefixes you need to open the lang.ini file and play with the text.

Remmber, to comment out a line use "//"

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 21, 2004 2:32 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 29, 2004 9:14 am
Posts: 36
Location: Fort Collins, CO
I figured it out myself :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 28, 2004 8:54 am 
Offline

Joined: Sun Feb 08, 2004 7:23 am
Posts: 38
Wow never would have thought to look there.

_________________
See. Spot. Save.

Slowly Coming Together Click for a preview of the layout!
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 02, 2004 3:40 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 02, 2004 10:31 am
Posts: 36
thanx!!

also i'd just like to add that when you do please RESTart SIgX

lol...

i changed mine and refreshed a gazillion times...

im an idiot


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 2:04 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 28, 2004 5:07 pm
Posts: 28
Image
how do i chnage the player is closed message?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 3:39 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
its not a prefix, so you cant.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 4:02 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 28, 2004 5:07 pm
Posts: 28
but i saw some people sigx with that message closed


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 4:06 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
version before 1.1.4 said Winamp Closed instead of Player Closed.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 4:20 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2004 8:37 pm
Posts: 335
Location: /home/chair/sitting down/
at least "player closed" can account for stuff like foobar, and whatever else...

_________________
Image
My Site: www.dh5.us
I'll kill you Brian Anderson


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 6:36 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
that was the reasoning

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 18, 2004 6:25 pm 
(this is either really noob, or incredably complex, i'm hoping for the second)

U guys all have specific pictures, is it because u have scripts that grab the SigX code, and spit it into a "different" picture? I assume this because you few dont have the sponsor part in yours.

(Hoping i didnt cause anybody to slap their hand to their head :( )


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 18, 2004 6:36 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2004 8:37 pm
Posts: 335
Location: /home/chair/sitting down/
Anonymous wrote:
U guys all have specific pictures, is it because u have scripts that grab the SigX code, and spit it into a "different" picture? I assume this because you few dont have the sponsor part in yours.


its noob, kinda

its called remote sigx

just look down the forum a bit, maybe sign up too :)

_________________
Image
My Site: www.dh5.us
I'll kill you Brian Anderson


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 18, 2004 6:37 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 15, 2004 1:48 pm
Posts: 1395
Location: Los Angeles
and i am giving away the code too for the Remote Sigx.. :) not many sites can say that.

_________________
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2004 6:16 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 28, 2004 12:14 am
Posts: 3
I want my SigX to show how many hits I have, is this possible?

Gimme links if this is a worn question and you don't feel like answering.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2004 6:58 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2004 8:37 pm
Posts: 335
Location: /home/chair/sitting down/
Smokey wrote:
I want my SigX to show how many hits I have, is this possible?

Gimme links if this is a worn question and you don't feel like answering.


http://forum.yuriy.net/phpbb/viewtopic.php?t=68

look around that topic

_________________
Image
My Site: www.dh5.us
I'll kill you Brian Anderson


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group